En god ide kender ingen grænser.
Den sejrer altid.

Vi er vokset med dig – på baggrund af dit behov og din tillid. I dag omfatter vores portefølje individuelle automatiserede opbevarings- og dispenseringssystemer såvel som løsninger, der dækker mange aspekter af medicinstyring. På trods af denne kontinuerlige udviklingsproces er en ting forblevet konstant igennem alle disse år: Vores målsætning om at producere systemer, der hjælper dig i dit daglige arbejde. Og gøre det i hele verden.

Dine forventninger er høje. Det er vores også.

Kravene, du stiller til vores produkter, motiverer os hver dag til konstant at genoverveje vores idéer og gøre den endnu bedre. Der er 40 specialister i vores udviklingsafdeling hos os i Kelberg, som gør netop det – dag ind og dag ud. Det gør de, indtil et nyt system lever op til dine forventninger og dermed markedets.

Et løfte med positive konsekvenser.

Et certifikat siger måske ikke mere end tusind ord, men det viser, hvad der ligger bag vores firma: Produkter, du kan stole på. Og derfor betjener og forsyner CareFusion nu kunder verden over. Tillid, kvalitet, service og rådgivning kender ingen grænser.

Vores Rowa-teknologier er certificeret i henhold til DIN ISO 9001:2008; Det garanterer kontinuerlige forbedringsprocesser og står dermed for et maksimalt kundefokus og ledelsesansvar. Idet vores firma beskæftiger sig med avanceret lægemiddelteknologi, opfylder vores produkter og tjenester de højeste standarder inden for kvalitet og ydelse.

Alle disse faktorer sikrer sund og bæredygtig vækst. Derfor kan du trygt investere i vores produkter, da du altid kan regne med os. Og det er et løfte, vi altid er glade for at holde.