Fordelene ved Rowa® systemet

Apotekets automatisering giver mange fordele såvel som udviklingsmuligheder. Her er det en vigtig overvejelse at vælge den bedst egnede partner. BD leverer uovertrufne fordele.

Erfaring og ekspertise - 6.000 apotekere stoler på Rowa

De fleste apotekere stoler på Rowa, hvad angår opbevarings- og dispenseringssystemer. Over 6.000 systemer, solgt i 30 lande, beviser, at automatiseringssystemerne ”Made by Rowa” i Tyskland er en stor succes. Sideløbende med den nyeste teknologi og kundefokusering garanterer Rowas ambitiøse stabilitet for et partnerskab, der er til at stole på.

Enorm fleksibilitet - 100 eller 5.000 kunder om dagen

Et opbevarings- og dispenseringssystem fra Rowa passer perfekt ind på ethvert apotek. Med vores brede sortiment af konstruktionsformater og kundespecifik transportbåndsteknologi kan vi producere individuelle løsninger – uanset om det er til landsbyens eller hospitalets apotek. Med Rowa systemet kan der opnås meget avanceret automatisering. Eksempelvis kan der lagres nedkølede produkter eller ordrer til indsamling i Rowa systemet. På den måde bliver de ekstra ture frem og tilbage overflødige. Og desuden: Et Rowa opbevarings- og dispenseringssystem er kompatibelt med alle aktuelt anvendte IT-systemer til apoteker, hvilket betyder, at det er nemt at integrere.

Fremragende service - Rowa er altid parat

Hos Rowa býgger en maskines vellykkede installation på grundig rådgivning og planlægning. Et medlem af vores projektplanlægningsteam følger jer gennem hele planlægnings- og realiseringsfasen og sørger for, at både modellen og maskinens idriftsættelse fungerer perfekt. Også bagefter har vi masser af kontakt med kunden. Rowas serviceteknikere er klar til at besvare eventuelle spørgsmål døgnet rundt. Rowa har et omfattende servicenetværk med 41 service points over hele Tyskland, hvilket betyder, at et medlem fra Rowa teamet meget hurtigt kan være på stedet – med garanti!