Rowa® automatiseringssystemer.
Effektiv og automatisk opbevaring.

Kvalitet, pålidelig og innovativ teknologi – det, der lyder så løfterigt, har et navn: Rowa-automatiseringssystemer fra CareFusion. Med mere end 5.000 systemer i apoteker er vi førende inden for automatisk varehåndtering i apoteker på det europæiske marked.

 

Helt fra starten har det været vores mål at lette arbejdet på apotekerne med vores produkter og dermed at lette kunde- og patientrådgivningen.

 

Vores løsning:

Systemer, som udfører mange enkelte handlinger for dig i baggrunden. Det muliggør effektivt arbejde med et stramt, overskueligt varelager og optimerede arbejdsgange. Desuden sparer du plads og tid, som du så igen kan bruge på dine kunder og patienter.

Det er, hvad vi forstår under lønsomhed. Ideen blev ført ud i livet for første gang i 1997. I dag kan vi efter mere end 15 års erfaring og videreudvikling tilbyde dig produkter, som mærkbart letter medicinadministrationen for dig - fra bestilling og perfekt opbevaring til udlevering til dine kunder eller patienter.

 

 

En god grund til at tænke på det næste skridt.

Siden 2015 er Rowa en del af BD, en førende virksomhed inden for medicinteknologi med aktiviteter over hele verden. 

Med ROwa-systemerne kan vi tilbyde omfattende løsninger til medicinadministrationen på apoteker og sygehuse: fra apoteket til kunden eller fra sygehusapoteket til den enkelte patients seng. Vores teknologier hjælper med at forbedre kvalitet og sikkerhed ved udlevering af medicin og forenkler samtidig processerne, så der også arbejdes økonomisk fremover. Det drager du nytte af. Og det gør dine kunder selvfølgelig også.