Fredensborg Apotek, Fredensborg

Fordelagtig automatisering til filialer.

Info

  • Apoteker: Lars Harild
  • Anlæg: Rowa Smart
  • Længden x bredden x højden: 5,80 x 1,60 x 2,50 m
  • Kapacitet: ca. 10.000 pakninger

Detaljer

Apoteker Lars Harild har i forbindelse med automatiseringen af en af sine filialer, Fredensborg Apotek, valgt et Rowa Smart System. Lagerautomaten blev installeret i december 2013. Dermed er Harild allerede den 2. apoteker i Danmark, som satser på det standardiserede system fra CareFusion. På grund af det favorable forhold mellem pris og ydelse kan automatiseringen af mindre og mellemstore filialer betale sig med Rowa Smart.

Mere tid til kunderne og optimerede arbejdsgange er overbevisende resultater ved automatiseret lægemiddeladministration - ikke kun i hovedapoteket men også i andre afdelinger. Rowa Smart System fås i to faste størrelser. Det fås i målene 4,80 m eller 5,80 m i længden x 1,63 m i bredden x 2,50 m i højden og har en garanteret kapacitet på mindst 8.300 hhv. 10.500 pakninger. Apoteker Lars Harild har valgt Rowa Smart med en længde på 4,80 m.

Rowa Smart ligger erfaringen fra mere end 4.750 realiserede projekter i mere end 30 lande til grunde. Det produktegenskaber taler for sig selv. Den er ergonomiske og bekvemme opbevaring, den patenterede V-griber eller den intuitive brugergrænseflade er 100 % baseret på Rowa Vmax® gennemtænkte teknologi. Og der er mere endnu: Systemet forarbejder ikke kun kantede men også runde pakninger og pakninger med folie. Og deraf op til otte samtidigt.