Løve Apotek, Holbæk

Serviceterminal i praksisbrug.

Info

  • Apoteker: Amid Seyedin
  • Anlæg: 2 Rowa Select, ProLog i Visavia
  • Længden x bredden x højden: 6,95 x 2,60 x 2,20 m
  • Kapacitet: ca. 25.000 pakninger

Detaljer

Også uden for åbningstiderne kan kunderne hos Løve Apotek i Holbæk købe mærkevarer eller afhente forudbestilte medicin. Det muliggør Rowa Visavia (kaldet APO-maten på Holbæk Løve Apotek), en rådgivnings- og udleveringsterminal, der er placeret uden for apoteket og leveret af CareFusion | Rowa.

Siden midten af 2012 har apotekeren Amid Seyedin kunnet tilbyde denne service dagligt i tidsrummet fra 09.00 til 22.00 – med stigende succes. „Maskinen kan benyttes af vores kunder i tilfælde af at de vil købe mærkevarer, afhente deres receptmedicin efter lukketid samt kontakt til personalet med henblik på at få rådgivning“, forklarer Seyedin. På startskærmbilledet til Visavia kan man vælge mellem tre valgmuligheder: Knappen „vil du ind i butikken“ leder brugeren direkte til et udvalg af mærkevarer, kunden afhenter sin forudbestilte medikamenter under „Afhentning af medicin“, og via „Rådgivning/Bestilling“ kan man få rådgivning af en medarbejder fra apoteket igennem webkamera eller bestille sin medicin til senere afhentning.

I vagtperioden er terminalen en kærkommen hjælp for den vagthavende. „Vi kan i dag betjene størstedelen af kunderne via webcam og bærbar computer fra hjemmet“, forklarer apotekeren Seyedin. Amid Seyedin købte sine robotter tilbage i 2006. „Allerede dengang var jeg parat til at investere i innovation. Begge vores anlæg har fungeret upåklageligt i årevis, og vi betrager Rowa Visavia som en fornuftig satsning med fremtidsperspektiv.“